Cookie- og Privatlivspolitik

Generelt

Som besøgende på vores website er du i sikre hænder. Nedenfor fremgår vores datapolitik, som omhandler de oplysninger, vi indsamler for at sikre brugeroplevelsen på vores side. Ydermere beskriver vi, hvorfor du med ro i sjælen kan navigere rundt på vores side uden at bekymre dig om, hvorvidt vi misbruger dine digitale fodspor på siden.

Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside, som er data, der gemmes på din enhed (computer, mobil, tablet el. lign). Disse data har til formål at genkende din enhed og øge brugervenligheden, samtidig med at de husker indstillinger, målretter annoncer m.m.

Det er muligt at slette sine cookies og alternativt blokere dem. Sletter eller blokerer du dine cookies, vil de annoncer, du får vist, ikke være ligeså relevante for dig. Desuden vil der oftere blive vist annoncer for dig.

Her kan du ændre på dine Cookieindstillinger.

Her ser du en liste over de cookies, vi bruger på vores hjemmeside.

CookieDescription
cookielawinfo-checkbox-analyticsDenne cookie er angivet af GDPR Cookie Consent WordPress Pluginnet. Cookien bruges til at huske brugerens samtykke til cookies under kategorien "Analytiske".
cookielawinfo-checkbox-functionalCookien indstilles af GDPR -cookie -consent pluginnet til at registrere brugerens samtykke til cookies i kategorien "Funktionele".
cookielawinfo-checkbox-necessaryDenne cookie er angivet af GDPR Cookie Consent pluginnet. Denne cookie bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Nødvendigt".
cookielawinfo-checkbox-othersDenne cookie er angivet af GDPR Cookie Consent Wordpress pluginnet. Cookien bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Andre".
cookielawinfo-checkbox-performanceDenne cookie er angivet af GDPR Cookie Consent pluginnet. Cookien bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Ydelse".
viewed_cookie_policyDenne cookie er installeret af GDPR Cookie Consent plugin og bruges til at gemme, om brugeren har givet samtykke til brugen af cookies. Den gemmer ingen personlige data.

Guides til sletning af cookies

Slet cookies for Safari på din mac
Slet cookies for Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch
Slet cookies for Google Chrome på Android enheder
Slet cookies for Google Chrome på din computer
Slet cookies for Microsoft Edge på din computer

Vores hjemmeside indeholder cookies fra nogle af de mest hyppige tredjeparter.

Personoplysninger

Når du tilgår vores hjemmeside, registreres dine personoplysninger. Personoplysninger er informationer, som fører tilbage til dig. Dette kan bl.a. være oplysninger om din computer eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering samt din navigation på siden. Disse oplysninger kan blive brugt i forbindelse med nyhedsbreve, konkurrencer, undersøgelser m.m.

Såfremt du giver samtykke til og indtaster dit navn, e-mail, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger, kan disse informationer også behandles. Som regel vil disse informationer kun være aktuelle at tilgå ved oprettelse af et køb eller login.

Formål med opbevaring af oplysninger

Disse oplysninger har til formål at identificere dig som bruger, sådan at de annoncer, du måtte få vist, får størst mulig relevans. Ydermere bruges oplysningerne til at registrere køb og betalinger samt sikre, at de services, som du efterspørger, bliver leveret på korrekt vis – dette kan eksempelvis være nyhedsbreve, meddelelser m.m..

Sikkerhedsforanstaltninger

Der er foretaget tekniske samt organisatoriske foranstaltninger, så de oplysninger, vi måtte besidde, vil blive slettet, offentliggjort, manipuleret, forringet eller misbrugt i strid med lovgivningen.

Tidsramme for opbevaring af oplysninger

Oplysningerne gemmes i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen. De bliver slettet, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningen samt baggrunden for opbevaring – derfor er det ikke muligt at præcisere periodens generelle længde.

Videregivelse af oplysninger til tredjeparter

De oplysninger, der er kendt, videregives til en række tredjeparter. Disse tredjeparter behandler oplysninger på vores vegne og må ikke benytte dem til egne formål. Som tidligere nævnt vil personoplysninger såsom navn, e-mail, adresse m.f. kun videregives, såfremt der er givet samtykke til dette.

Vores databehandlere består udelukkende af selskaber i EU eller i lande, som har krav for tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Indsigt i oplysninger samt klager

Det er altid din ret at få oplyst, præcis hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Desuden kan du til hver en tid frabede dig, at oplysningerne bliver anvendt. Ydermere kan du få tilbagekaldt dit samtykke til, at oplysninger om dig bliver behandlet. Hvis oplysninger, som måtte blive behandlet, er forkerte, har du ret til at få slettet eller rettet disse. Dette sker ved at kontakte mig på: lasi@via.dk.

Føler du, at vores behandling af dine personoplysninger er forkert, og ønsker du at klage, kan du tage kontakt til Datatilsynet.