5 Kurser og workshops

Kurser og workshops

Vi arbejder både med videreuddannelse, kurser og skræddersyede workshops efter behov. Gennem 30 års udvikling har vi samlet et spændende bibliotek af erfaringer, og vores kompetencer spænder bredt i såvel dansk som internationalt regi. 

Anvendt film

Pædagogisk diplom uddannelse i anvendt film

Vil du arbejde med filmfortælling, filmhåndværk og filmproduktion i dine fag i skolen, i dagtilbud eller anden uddannelsesmæssig kontekst? Så tag en uddannelse i anvendt film.

Anvendt film

Stop motion for hele familien

Tag på AOF kursus med familien og lær, hvordan I kan lave stop motion hjemme. I vil her blive ført igennem hele processen i at lave film fra start til slut. Stop motion er en aktiv og kreativ måde at bruge skærmen på, og det er sjovt i alle aldre.

Anvendt film

Skræddersyede workshops

Vi tilbyder workshops inden for alle kategorier, hvad end det drejer sig om klasse-workshops, kompetenceudvikling for pædagoger og lærere, teambuilding, og meget mere. Animation kender ingen grænser og ingen alder. 

Anvendt film

Bestil Leg med Film til din institution

Leg med Film er sjovt og lærerigt for både børn og voksne. Vi tilbyder her et kursusforløb, hvor vi kommer ud til jeres institution og giver jer værktøjskassen til at lave stop motion med børnene, såvel udenfor som inde.