5 Leg med Film i din institution

Leg med Film i din institution

Brug af skærm i institutioner behøver ikke at være en passiv aktivitet, der kun kan foregå indendørs; med Leg med Film tilbyder vi at komme ud til din institution og videregive, hvordan I kan lege med Ipads, telefoner eller tablets på en aktiv, skabende, sjov og lærerig måde.

Anvendt film

Leg med Film er et kompetenceudviklingsforløb for pædagoger indenfor anvendt film i daginstitutionerne. I vil lære at lave stop motion film sammen med børnene, og I vil have have en stor værktøjskasse til at kunne lege videre med efter forløbets afslutning. Projektet er gennemarbejdet og testet i 5 institutioner med udendørs- såvel som indendørsaktiviteter. Vi anbefaler Leg med Film til de ældste børnehavebørn.

Sådan er forløbet tilrettelagt:

  • 1-2 animationspædagoger kommer ud til jeres institution ad tre omgange; Vi arbejder ud fra Bernsteins pædagogiske positioner, og vil således gå foran, ved siden af og i sidste del af forløbet bagved.
  • Vi kommer med materialer og skræddersyr forløbet efter jeres ønsker.
  • Leg med Film er et forløb, der kræver et minimum af indkøb. Institutionen skal ikke ud og investere i kostbart materiale. Hvis bare der er en Ipad/tablet/telefon til rådighed, kan app’en hentes gratis, og materialer kan findes i krea-kassen, haven, skoven, garderoben eller køkkenet.

Få inspiration til forløbet her. Vi har lavet fire korte film, hvoraf der er to interviews fra to forskellige institutioner, samt to ultra-korte teasers.

Du kan også læse vores rapport om projektet her: