5 VIA Læreruddannelsen Skive

VIA Læreruddannelsen Skive

Er du kreativ og nysgerrig? Og vil du gerne udvikle dine kreative evner? 

På VIA Læreruddannelsen Skive kan du vælge at arbejde med profilen Kreativitet og animation hele vejen igennem den 4-årige uddannelse.

Same Same but Different

I profilen fordyber du dig i kreative og innovative projekter og arbejdsprocesser. Elsker du tegning og animation? Så kan du glæde dig til vores workshops og profildage. Her bliver du klædt på til at bruge kreativitet og animation i dit arbejde som lærer. Undervisere fra The Animation Workshop i Viborg og Læreruddannelsen i Skive arbejder sammen for at give dig den bedste undervisning inden for kreativitet og pædagogik. Du arbejder fx med fortællende tegning, spiludvikling eller animation. Du kan udvikle undervisningsmaterialer til dine fag, eller du kan arbejde praktisk med kreative produkter som en del af det, du skal aflevere i uddannelsen, og du kan afprøve det, du har lært med elever i skolen, når du er i praktik. 

Ud over workshops og profildage kan du vælge undervisningsfag som Håndværk og design, Billedkunst eller Musik. Fag som har fokus på kreative aktiviteter, hvor du samtidig lærer at formidle, så du kan bruge dine kreative evner i din egen undervisning. Kom og bliv en del af den kreative klasse i et skønt mix mellem læreruddannelsen og animationsskolen.